Ukemail 2021-9

Endelig sammen igjen!

Det var en herlig glede å kunne samles igjen både små og store. Det var godt fremmøte og vi hadde søndagsskole for barna. Så kjekt å se at vi nå er en flergenerasjonsmenighet og dette gjenspeiler seg både i møteform og sangvalg.Om ikke det igjen kommer strengere koronatiltak, satser vi på møter de neste søndager på Sion med god avstand og ellers de regler som måtte gjelde. Søndag 07.mars taler Jens Ottar Theisen og søndagen etter den 14.mars, formidler Andrè Birkeland Guds ord til oss. Inntil videre avventer vi med igangsetting av nærfellesskap, bønnemøter og formiddagstreff. Følg med på nettsiden som er   sionblomsterdalen.com
 

Ukemail 2021-8

Forsiktig oppstart i Sion etter strenge koronatiltak.

Da kan vi med glede fortelle at regelverket nå er slik at vi kan samles i Sion, så mange som metersregelen tillater. Dette betyr at vi samles søndag 28.feb kl 1100 og denne søndagen har vi gleden av å ha Ivar Stensland fra Karmel med oss. Han har en lengsel etter Gud i seg og ønsker at vi som forsamlinger, skal bety noe for bygden vår. Vi gleder oss. Det er vinterferie de to neste søndagene, men vi kommer oss i gang selv om vi muligens ikke klarer å levere fullt trøkk i alle kanaler. Smittevernregler vil gjelde inntil videre og vi bruker munnbind når vi ikke sitter på de tilviste plassene. Nå heter det altså ikke lenger fastmonterte stoler, men tilviste plasser i vår type lokaler. Blir det slik fremover, har vi greit med plass ut fra det antall vi var på møtene før siste nedstengning. Vi har, inntil annet blir opplyst ikke nattverd, kirkekaffe, bønnemøter eller formiddagstreff, men håper å være i gang med dette så snart vi finner det tillatelig og trygt. Linker til de siste sendingene blir lagt ut på nettsiden i løpet av tirsdagen. Det er gode sendinger og vi er på luften ca 25-30 min om gangen. Tilbakemeldingene på innholdet er gode.Vi når flere enn et vanlig møte på Sion ville ha nådd. Artig og se og høre flere på zoom etter sist søndags sending. Her ble det ble mye godprat og uttalt lengsel etter å kunne møtes på vanlig måte. Møteleder Andrè lot seg fascinere av våren i nettsendingen sist søndag. At livet bryter gjennom i naturen blir et større og større under å legge merke til, og viser oss både Guds allmakt og livets seier over døden.
 
 

Ukemail 2020-7

Vel overstått morsdag, fastelavenssøndag og valentinsdag. Tre ting på en gang, men for de fleste var nok dette en helt vanlig søndag. Vi fortsetter ufortrødent med våre sendinger, ukemailer og velsignet helg. Vi må være forberedt på at det kan bli slik en god stund fremover.

Søndag 21.feb kl 1100 blir det Anne Lise Theisen som taler til oss over facebook og etterpå vil vi ha en enkelt kirkekaffe på "zoom".  Når helgen nærmer seg vil dere få en epost med anvisning for bruk av appen zoom slik at dere kan koble dere på kirkekaffen via telefon eller pc.  Via zoom kan vi både se hverandre og prate (en om gangen). Det blir spennende å se hvordan dette fungerer. Andrè B leder denne korte sendingen som følger umiddelbart etter talesendingen dvs kl 1130. Velkommen til å delta om du vil si noe eller bare lytte til praten som vil foregå.
 
 

Ukemail 2021-6

Nedstengning  i flere virksomheter i Bergen.

Så er vi inne i en uke med enda strengere koronatiltak enn vi etterhvert er blitt vant med. Barnehagen holder fremdeles åpent men her gjøres mange tiltak og åpningstiden er noe innskrenket.
For oss andre, blir vel ting slik de har vært den siste måneden. Vi sender digitalt hver søndag og vi blir nødt til å se det hele litt an uke for uke. 
Noen søndager har det vært planlagt talerbesøk utenfra, og dette vil bli avklart etterhvert som vi nærmer oss datoene. Dette gjelder allerede på Søndag og Trygve hopper inn og tar denne sendingen sammen med Andrè.
Ellers er det snart tid for å sende inn den vanlige søknaden om statsstøtte og Per Asphaug og pastor, begynner på dette arbeidet sent torsdag kveld. Har du din gange i Sion til vanlig, uten å være medlem, kan dette være det riktige tidspunkt å ta denne beslutning. Ta kontakt med Trygve på 91789168 om dette skulle være aktuelt for deg.
 

Ukemail 2021-5

Nåde over nåde!

Så var det klart for en skikkelig vintersøndag og møteleder Andrè tok plass bak skjermen iført kjeledress, klar for aking etter sendingen. Det ble en vintersøndag med mange fra slekten på haugen, med ski, akebrett og bål med pølsegrilling før snøbygene tok alldeles overhånd. 
Velkommen til dem som liker å ake på ettermiddags eller kveldstid. Vi setter flomlys på når det blir mørkt og her finnes mange ulike farkoster å bruke i bakkene. Greit å parkere.
Vi vil nok måtte fortsette å sende på søndagene fremover da det er lite som tyder på at vi får komme sammen på Sion med det første. Søndag 7.feb kl 1100 taler Andrèog vi sender fra kjøkkenkroken her ute på Ådland.
 

Ukemail 2021-4

Herlig digital fellesgudstjeneste med Karmel.

Som dere har registrert har vi nå hatt to søndager der Karmel og Sion har sendt felles gudstjenester. Sist søndag sendte vi fra Karmel og her medvirket Sølvi og Trygve med lovsang, Rannveig Møller talte og Trygve ledet det hele. Dette ble en god sending og kvaliteten på både lyd og bilde ble meget bra. Få med deg denne sendingen som ligger både på våre nettsider og på youtube. Søndag 31.jan kl 1100 er det sendinger hver for oss og da er det Trygve som taler direkte fra kjøkkenet her ute på Ådland. Mye tyder på at det blir på denne måten en god stund fremover. Det er derfor viktig at du gjennom dagene tar noen telefoner, gjerne til personer som ikke forventer at akkurat du skulle ringe.
 
 

-